Date

06 Apr 2020
Expired!

Time

2:30 pm - 3:30 pm

Aalto EE & T-Media: Kriisiviestintä ja maineenhallinta vastuullisessa liiketoiminnassa

Kriisiviestintä ja maineenhallinta vastuullisessa liiketoiminnassa

Webinaari maanantaina 6.4.2020 klo 14.30–15.30

Viestinnällä on merkittävä rooli organisaation vastuullisuustyössä. Viestinnän kautta luodaan brändikuvaa, mainetta ja rakennetaan luottamusta sidosryhmiin. Etenkin kriisitilanteissa viestinnän rooli korostuu ja organisaation tekoja seurataan tarkasti. Maineen ja vastuullisuusviestinnän käytäntöjen ja vaikutuksien hallitseminen on olennainen osa organisaation kokonaisvaltaista vastuullisuustyötä, jonka vuoksi parhaiden käytäntöjen tunteminen on hyödyllistä kaikille vastuullisuusasioiden sekä sidosryhmien kanssa organisaatiossa toimiville.

Vastuullisen organisaation maine rakentuu vastuullisista teoista. Sidosryhmien odotukset vastuullisuudelle kasvavat jatkuvasti, siksi organisaation on syytä käydä aktiivista vuoropuhelua keskeisten sidosryhmien kanssa ja rakennettava luottamusta jo etukäteen. Sidosryhmätuki testataan kriisitilanteissa. Niihin täytyy varautua ennalta esimerkiksi kriisiviestinnän suunnittelulla.

Ohjelma

klo 14.30 alkaen

Tervetulosanat, Mikko Laak, Program Manager, Aalto EE

PuheenvuoroKriisiviestintä ja maineenhallinta vastuullisessa liiketoiminnassa
Sari Kuvaja, johtaja, vastuullisuuspalvelut, T-Media Relations Oy
Jirimiko Oranen, toimitusjohtaja, T-Media Relations Oy

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin 6.4.2020 klo 14.30 mennessä. Lähetämme linkin tallenteeseen kaikille webinaariin ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen. Webinaari on maksuton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *