Search
Close this search box.

Date

08 May 2020
Expired!

Time

11:30 am - 12:15 pm

Valve: Markkinoinnin johtaminen korona-aikana

Korona on vaikuttanut voimakkaasti meidän tapaan myydä ja markkinoida. Analogiset työkalut ja prosessit on nyt kovaa vauhtia muutettu digitaalisiksi. Samalla markkinoinnin johtaminen on muuttunut entistä haastavammaksi.

Miten johtaa markkinointia, kun vanhalta tekemiseltä on kadonnut pohja? Mihin suunnata markkinoinnin fokus? Miten johtaa tiimiä ja yhteistä tekemistä, kun kaikki tekevät töitä etänä? Tervetuloa Valveen webinaariin perjantaina 8.5. klo 11.30-12.15 kuulemaan ajatukset miten johtaa markkinointia korona-aikana Siilin markkinointijohtaja Antti Kiukkaalta ja Valveen kasvumarkkinoinnista vastaavalta Markus Valtoselta.Webinaarissa lähestymme aihetta seuraavien teemojen kautta:

  1. Miten korona on vaikuttanut Siilin markkinoinnin johtamiseen ja tiimin yhteistyöhön?
  2. Miten korona on vaikuttanut markkinoinnin tekemiseen Siilillä?
  3. Opit ja vinkit markkinoinnin johtajille sekä tekijöille

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä lomake.

ASIANTUNTIJAT

Antti Kiukas

Markkinointijohtaja, Siili Solutions
Antti on toiminut Siilin markkinointijohtajana joulukuusta 2018  alkaen. Ennen Siiliä Antti on toiminut liikkeenjohdon konsulttina  13 vuotta sekä viimeisimpänä roolinaan markkinointijohtajana Trainers’ Housella.

Markus Valtonen
Growth Marketing Manager, ValveMarkus vastaa Valveen kasvumarkkinoinnista ja hän aloitti työt Valveella tammikuussa 2020. Aikaisemmin Markus työskenteli HubSpot-konsulttiyrityksessä ja sitä ennen Trainers’ Housella yli kolme vuotta myynnin ja esimiestyön kehittämishankkeissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *